料理講師詳細

廣瀬みどり
認定料理講師
廣瀬みどり
料理ジャンル
ヴィーガン料理:vegan & gluten free
開催場所
ハヤマンヌ(葉山町堀内)、他
プロフィール

Vegan Chef, Sommeliere, Table Etiquette Lessons Instructor, Tofu Cooking Instructor
<ヴィーガン料理人、ソムリエ、国際テーブルマナー研究家、豆腐マイスター認定講師>

Midori started to cater French Cuisine in Tokyo 20 years ago.  Now she teaches table manners, Wagashi (Japanese confectionery), world wide Tofu cooking and wine in English and Japanese.  She is very good at adding spices and herbs for Japanese confectionery and Tofu cuisine.  She teaches vegan & gluten free cooking at the tofu meister lessons.

<廣瀬 みどり>
東京生まれ。フレンチ・レストランで修業後、フランス出張料理で20年前に独立。
自身の病気をきっかけに、ヴィーガン料理に転向。
現在は、各地でテーブルマナー、和菓子、豆腐料理、ワインをバイリンガルで教えたり、食事療法など生活習慣アドバイスを行っている。豆腐マイスター認定講座でもヴィーガン&グルテンフリー料理を教えている。
スパイスやハーブ使いに定評があり、フレンチのエスプリが効いた和菓子や、豆腐でつくる世界の料理レシピは人気がある。

http://ameblo.jp/midobio/  主にレッスンのお知らせ
http://ameblo.jp/midobiotique/ 体に良いコラム、その他お知らせなど

 

COPYRIGHT © 2015 Tofu Project Japan all ALL Rights Reserved.